EETCAFé RHENEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Rhenen. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:10 Er word gevraagd om een beoordeling, die kan ik eigenlijk niet geven aangezien ik al 2!!!! uur!!!! op mijn eten zit te wachten. NOOIT MEER.
17 feb 2024 om 21:11 Goede porties, lekker eten, alles naar verwachting!
17 feb 2024 om 10:12 Heerlijk eten, super vriendelijke medewerkers en fantastische bediening!
14 feb 2024 om 16:16 Slecht eten heb het grotendeels weggegooid, geld verspilling.
31 jan 2024 om 22:12 Geweldig! Echt top kwaliteit ik had xxl kipschnitzel besteld was zo lekker man man man zo groot porties niet te geloven.
27 jan 2024 om 22:02 Snelle bezorging, maar slappe snacks helaas. Patat wel lekker doorbakken
20 jan 2024 om 20:00 Eten was slaap en taai. Sparribs, kon je er niet eens af bijten of trekken. Zat over heel de vloer heen. De kaasstengels waren koud en slap. Echt heel jammer .
18 jan 2024 om 19:45 Bezorging was er op afgesproken tijd, wat alleen heel erg jammer was de slappe friet en de harde uitgedroogde spareribs stond ook bij groot portie en ook groot portie betaald en kreeg maar 3 kleine stukjes spare ribs, zonde van me geld
18 jan 2024 om 9:48 Eten wat niet te eten. Slaap geen smaak en de uitstraling was ook niks. Spijt dat ik hier besteld had…
14 jan 2024 om 15:56 De bestelling is altijd met zorg ingepakt en het oogt netjes.tip:frietzakje gaatjes in prikken zo krijg je geen slappe friet door t vocht.maar alsnog lekker en warm. Snelle bezorging vg afspraak!salade is lekker met vruchtjes voor de extra top
12 jan 2024 om 7:41 Hoewel de site aangaf dat de bezorging pas na 40 to 60 minuten zou plaatsvinden, kwam de bezorger al na 20 minuten aan de deur. Dat was de eerste verrassing. De kwaliteit van de bestelling was uitstekend. De friet mooi goudgeel doorbakken. Compliment
9 jan 2024 om 20:16 Goede maaltijd en op tijd bezorgd.