EETCAFé RHENEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Rhenen. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 9:41 Nou.. Ik had een appeltaart met slagroom besteld maar wat ik kreeg was een appelkoek en de slagroom onbreekte ook.
9 mei 2024 om 10:11 Eten was optijd. Patat was zacht en koud. Hapjes waren. Taai en de loempia s nat en niet krokant
8 mei 2024 om 23:18 1,5 uur moeten wachten op koud eten. De hamburger lijkt rubber op een broodje uit de vriezer. De frietjes zijn droog en goor. Om over de milkshake maar te zwijgen!! Niet hier bestellen!
1 mei 2024 om 21:44 Om eerlijk te zijn vond ik het echt niet te pruimen. Kip was kurkdroog en friet slap.
1 mei 2024 om 16:49 It was a very goooooood brgr
30 apr 2024 om 22:17 Italiaanse bol carpaccio was supervers en lekker. Appelgebak was meer een appel/notenkoek, maar ook heel lekker, hoewel ik niet dol ben op noten.
14 apr 2024 om 20:27 Ik heb eten besteld om 18:20 en na 2 uur wachten nog steeds niks
14 apr 2024 om 19:10 Een uur te laat
9 apr 2024 om 19:15 Ze hebben geen tijdsbesef. Ik kon niet meer dan 90 minuten aangeven.bijna 2 uur moeten wachten. Eten was koud
1 apr 2024 om 8:46 Besteld met Pasen. Dus het was druk. Bestelling duurde veel langer als verwacht, maar alle begrip. Snitsel en spareribs waren heerlijk en nog goed warm.
31 mrt 2024 om 20:17 Enorm lekker eten maar de bezorgtijd was wel heel lang hij gaf aan 60 min maar duurde bijna 2 uur
23 mrt 2024 om 21:20 Spareribs waren heel erg vet. Het was moeilijk van het bot te krijgen. Hebben meer dan de helft van de spare ribs weg moeten doen doordat het zo vet vlees was. Zonde!